085 016 00 70
goedkope uitvaart24 uur per dag bereikbaar!

Bel mij (gratis) terug

Graag bellen in de:

Crematie in Nederland

Uitvaartpakketten in Nederland

Na een overlijden kunt u kiezen voor crematie of een begrafenis. Meestal is die keuze wel al gemaakt en hopelijk duidelijk voor de nabestaanden. Hoe een uitvaart er verder uit moet zien, wordt al lastiger. GoedkopeUitvaart.nl in Nederland helpt u graag op weg. Naast allerlei praktische zaken die we voor u kunnen regelen, kunnen we u ook helpen met het realiseren van een mooi, passend en vooral stijlvol afscheid. GoedkopeUitvaart.nl doet dat in Nederland voor vaste lage prijzen, die we vooraf met u bespreken. Door goede afspraken kunnen we die prijzen laag houden en daarbij staat transparantie hoog in ons vaandel. U weet vooraf wat we voor u regelen, voor welke prijs. Geen nare verrassingen achteraf.

GoedkopeUitvaart.nl regelt een crematie in Nederland tegen heldere (lage) prijs

In een emotioneel zware tijd is het regelen van een crematie vaak een ingewikkelde bezigheid. Veel keuzes moeten worden gemaakt. Soms worden dan ook makkelijk verkeerde keuzes gemaakt. GoedkopeUitvaart.nl denkt met u mee en houdt rekening met uw wensen én uw budget voor een mooie, stijlvolle crematie. Doordat we u duidelijk laten zien wat elke keuze kost, weet u ook wat u achterwege zou kunnen laten als uw budget het niet toelaat. Het zou ook kunnen dat u juist iets meer kunt organiseren dan verwacht omdat onze prijzen veelal lager zijn dan bij veel andere uitvaartondernemers.

Elke crematie in Nederland is uniek.

Bekijk onze uitvaartpakketten voor de mogelijkheden en de prijzen voor een crematie in Nederland en omgeving.

Een mooie, stijlvolle crematie in Nederland bij GoedkopeUitvaart.nl

 • Ondanks lage kosten toch kwaliteit
 • Dankzij respectvolle, persoonlijke aandacht
 • Door heldere communicatie
 • Met duidelijke prijzen vooraf
 • Door rust en professionele ondersteuning
Crematie

Dekt uw uitvaartverzekering de kosten van een crematie in Nederland?

GoedkopeUitvaart.nl in Nederland zorgt ervoor dat u niet meer betaalt dan nodig is, terwijl u toch kunt rekenen op optimale service en een waardige crematie. Ongeveer 70% van alle Nederlanders beschikt over een uitvaartverzekering. Volgens onderzoek van de consumentenbond en tv-programma Kassa dekken veel van die verzekeringen de kosten niet. Ongeveer de helft van de verzekerden moet 2.500 euro of meer bijbetalen op de uitvaartnota! Vier van de vijf verzekerden krijgt nog een rekening van 1000 euro achteraf. Dit soort onverwachte extra kosten zijn uitgesloten bij GoedkopeUitvaart.nl in Nederland. Zonder aan kwaliteit in te leveren, kunt u bij ons de kosten laag houden. En alle kosten voor de crematie zijn vooraf duidelijk.

Duidelijke afspraken en duidelijke prijzen, ook bij een crematie in Nederland.

Op verzoek van het tv-programma Kassa bespreekt Jan-Jaap Palma de transparante werkwijze van Uitvaart24, waar GoedkopeUitvaart.nl onderdeel van uitmaakt. Kijk hier:

Meer grip op eigen uitvaart? Crematie of begrafenis in Nederland

GoedkopeUitvaart.nl in Nederland biedt u de mogelijkheid om op een moment waarin emoties nog niet zo’n rol spelen voor uzelf duidelijk te krijgen hoe u wilt dat uw uitvaart er (ooit) uit gaat zien. Klik op vooraf regelen en u kunt geheel vrijblijvend een intakeformulier invullen die u stapsgewijs door het hele proces leidt. Daarmee kunt u voor u zelf, of samen met uw partner, of ouder, bekijken waar de voorkeur ligt. Zo weten uw nabestaanden hoe u zelf graag ziet hoe uw afscheid wordt vormgegeven. Dit formulier geeft u ook een handvat om het bespreekbaar te maken.

8 pluspunten van GoedkopeUitvaart.nl, dé uitvaartzorg in Nederland

 1. Goed verzorgd, goed geregeld

  Onze uitvaartverzorger in Nederland luistert écht, inventariseert uw wensen en adviseert deskundig en betrokken. Geeft suggesties waar mogelijk en wenselijk. Mooie originele ideeën vinden altijd een plek. Vervolgens regelt onze uitvaartverzorger in Nederland alles voor u. Uiteraard in goed overleg. Natuurlijk kunt u aangeven wat u van de uitvaarzorg zelf graag in eigen hand houdt. Wij regelen en verzorgen de gehele uitvaart naar uw wensen, tegen de afgesproken prijs.

 2. Persoonlijk, een vast aanspreekpunt

  Bij zo’n emotionele gelegenheid als het overlijden van een naaste is het logisch dat u waarde hecht aan een persoonlijke benadering. Onze uitvaartzorg in Nederland staat daarom bekend. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken, betrouwbaar en integer en komen precies na wat ze met u afspreken.

 3. Vooraf duidelijke afspraken

  Onze uitvaartverzorger in Nederland staat garant voor een waardig afscheid, hoe u dit afscheid ook invult. We bieden zowel maximale transparantie en keuzevrijheid bij de samenstelling van de uitvaart, als een persoonlijke en respectvolle begeleiding. Wat onze uitvaartverzorger in Nederland met u afspreekt, wordt respectvol en persoonlijk uitgevoerd. Bij GoedkopeUitvaart.nl is de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken in vertrouwde, professionele handen. In Nederland en omstreken.

 4. Heldere (lage) prijsvoering

  Door goede afspraken met vaste partners garanderen wij vaste (lage) prijzen. Onze lijntjes in Nederland zijn kort, de relaties vertrouwd en GoedkopeUitvaart.nl werkt vooral helder en duidelijk. In de overzichtelijke uitvaartpakketten kunt u zien wat een uitvaart in Nederland duurder maakt en wat u eventueel kunt aanpassen zodat het past binnen uw budget. Transparantie staat hoog in ons vaandel. U weet wat u betaalt en waarvoor u dat betaalt. En, erg belangrijk: dat weet u vooraf.

 5. Nooit onverwachte extra kosten achteraf

  Onze uitvaartverzorger van GoedkopeUitvaart.nl in Nederland neemt alle aspecten van de uitvaart met u door. En ook alle kosten die daarbij komen meldt de uitvaartverzorger van GoedkopeUitvaart.nl u direct. Zo weet u waar u aan toe bent en zult u nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Vooraf zijn alle kosten duidelijk. Dus nooit onverwachte extra kosten achteraf.

 6. Volop keuze, veel variatie

  Bij GoedkopeUitvaart.nl in Nederland kunt u geheel naar eigen inzicht een uitvaart samenstellen: sober, compact, uitgebreid, het is maar wat u wenst. Elk uitvaartpakket voorziet in een nette grafkist, maar u kunt altijd nog even verder kijken en kiezen uit ons ruime assortiment: www.goedkoopstegrafkist.nl.

 7. Ervaren, betrouwbaar én empathisch personeel

  Het overlijden van een dierbare is een emotioneel moment. In deze periode beslissingen nemen valt niet mee. In korte tijd moeten veel keuzes gemaakt worden, veel dingen geregeld. Uitvaartonderneming GoedkopeUitvaart.nl biedt u in Nederland de hulp van een ervaren, betrouwbare uitvaartondernemer, die goed kan invoelen wat u nu doormaakt. Met hetzelfde doel voor ogen als uzelf: een mooie, waardige uitvaart regelen voor uw dierbare.

 8. Een blijvende, mooie herinnering

  Samen met onze uitvaartonderneming GoedkopeUitvaart.nl in Nederland verzorgt u gegarandeerd een afscheid dat passend en stijlvol zal zijn. Een uitvaart waar u nog lang een mooie herinnering aan zult hebben. Een waardige uitvaart geeft steun bij het verwerken van het verdriet. Wij zijn er trots op dat samen met u te kunnen realiseren.

Grafkist

In elk uitvaartpakket van GoedkopeUitvaart.nl in Nederland is een nette grafkist uiteraard standaard opgenomen. Als u toch een indruk wilt krijgen van wat er verder mogelijk is, neemt u vast een kijkje in ons ruime assortiment aan grafkisten op www.goedkoopstegrafkist.nl.

Rouwboeketten

Bloemstukken in de vorm van een vlinder, een hart of zelfs een gitaar. Maar uiteraard ook rouwboeketten in de meer traditionele vorm. Bij www.heavenly-flowers.nl vindt u alles wat u wenst. Als u het bloemstuk voor 17.00 uur bestelt, dan heeft u het de volgende dag vers in huis in Nederland, of waar in Nederland u het ook bezorgd wilt hebben.

Ervaringen

Wilt u graag meer weten? Lees hier een aantal ervaringen van nabestaanden met GoedkopeUitvaart.nl.

Geen reactie mogelijk.