085 016 00 70
goedkope uitvaart24 uur per dag bereikbaar!

Bel mij (gratis) terug

Graag bellen in de:

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.






Beoordelingen Uitvaart24

9,2
842 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,1
  • Bereikbaarheid 9,3
  • Deskundigheid 9,2

Hanno

15-02-2019
10,0

Ervaring:
Gewoon niets op aan te merken. Maikel Naarden heeft zeer goed alles gecoördineerd en mooie woorden gesproken.

Ga zo door!

Aanbeveling: ja

sonja

12-02-2019
8,0

Ervaring:
wij zijn enorm goed geholpen, en begeleid, met bijzonder veel respect en warmte, de uitvaart is goed verlopen, alleen de koffiekamer was iets te klein voor zoveel mensen en misschien had er iemand moeten zeggen tegen mijn, dat als je 50 kaarten verstuurd, je zeker op 80-100 mensen moet rekenen op de uitvaart, ik had 60 mensen gezegd, omdat ik een schating moest maken, maar er geen verstand van heb. maar kort samengevat geweldig zijn jullie allemaal en zeker een aanrader voor ieder die ermee te maken krijgt en voor iedere portomonee.

Aanbeveling: ja

Allegondis

11-02-2019
9,0

Ervaring:
Ik heb goede ervaring met uitvaart 24 het is naar wens verlopen .

Aanbeveling: ja

Jan

08-02-2019
9,0

Ervaring:
Belangrijk is om persoonlijk contact te hebben met de uitvaartbegeleider en niet de uitvaart per telefoon te regelen. We hebben fijne gesprekken met Thea gehad.

Aanbeveling: ja

Marianne

08-02-2019
8,0

Ervaring:
De uitvaartbegeleidster was betrokken en had oog voor detail. Daarnaast zorgde ze voor een persoonlijke "touch" in het crematorium. Dit maakt dat wij terugkijken op een mooi afscheid.

Aanbeveling: ja

Eugenio

08-02-2019
10,0

Ervaring:
Heel tevreden over de communicatie en dankbaar naar de uitvaartbegeleidster die goed aanvoeld wat de wensen zijn ,en die ook goed tot uitvoer heeft gebracht,waardoor wij ondanks het verdriet toch kunnen terug kijken op een mooi afscheid.

Aanbeveling: ja

Ben

07-02-2019
9,0

Ervaring:
Nette snelle afwerking. Goede uitleg van procedures.

Aanbeveling: ja

Rene

07-02-2019
7,0

Ervaring:
Ruim voldoende en ben blij dat mensen ook tegen een redelijke prijs een goede uitvaart hebben.

Aanbeveling: ja

M

07-02-2019
9,0

Ervaring:
Keurig en respectvol afgehandeld. Vriendelijke mensen zowel aan de telefoon als de mensen die de mijn moeder op kwamen halen. Complimenten!

Aanbeveling: ja

Berry

07-02-2019
10,0

Ervaring:
Thea die onze uitvaart heeft geregeld was ontzettend begripvol en voekde heel er goed hoe wij het afscheid Wilde 👍👍

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl