Over ons

Een goedkope uitvaart moet toch ook mooi kunnen zijn? Dat was het uitgangspunt van Anne Wieb Wijnsma en Jan-Jaap Palma toen zij de begrafenisonderneming hebben opgezet. Want een persoonlijke uitvaart, met een betrokken, toegewijde begrafenisondernemer, in een mooi uitvaartcentrum, hoeft toch niet gelijk onbetaalbaar te zijn? En daar zijn ze nog steeds van overtuigd. Ook met ruime keuze voor een passende crematie of begrafenis zal de dienstverlening van goedkope uitvaart betaalbaar blijven. Ons team bestaat uit professionele uitvaartverzorgers, specialisten die respectvol en klantgericht met uw wensen aan het werk gaan. Dankzij lokale uitvaartverzorging en onderling korte lijnen, kunnen wij een stijlvolle en voordelige uitvaart regelen, overal in Nederland. Dus ook bij u in de buurt kunt u rekenen op een betrokken uitvaartverzorger.

Begrafenisondernemer Goedkope Uitvaart, ook bij u in buurt.

Goedkope Uitvaart werkt transparant

Bij goedkope uitvaart zult u niet alleen een mooi afscheid voor uw dierbare kunnen organiseren, maar u zult ook vooraf weten wat de crematiekosten of begrafeniskosten zullen zijn. En ook wat u eventueel achterwege kunt laten, zonder daarmee aan het totale beeld afbreuk te doen. Duidelijk inzichtelijk laten we u weten wat we voor u kunnen regelen, voor welk tarief. En wat we daarin kunnen aanpassen, om het tarief ook voor u betaalbaar te houden. Onze begrafenisondernemer zal u altijd vooraf helder laten weten wat de uiteindelijke kosten zullen worden. Zo heeft u nooit onaangename verrassingen achteraf. Ook dat is een van de uitgangspunten van onze oprichters.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Goedkope Uitvaart is 24 uur bereikbaar op 085 016 00 70 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl

Waarom Goedkope Uitvaart?

  • Zoveel persoonlijke, professionele ondersteuning als u wenst.
  • Waar ook verzekerd, wij kunnen u helpen.
  • We verenigen jarenlange expertise met creatieve oplossingen.
  • Bij u in de buurt, waar u ook wilt, met de juiste begeleiding.
  • Goedkope Uitvaart staat klaar voor iedereen, van alle gezindten.
  • Waardig en stijlvol afscheid tegen een vaste lage prijs.

Ervaringen met Goedkope Uitvaart

Wij kunnen u hier van alles over ons vertellen en hoe goed wij ons werk doen, maar wellicht bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen die hun vertrouwen eerder aan ons gaven. Kijkt u op klantenvertellen.nl en leest wat u kunt verwachten.

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo van Uitvaart24,waar Goedkope Uitvaart deel van uitmaakt.

Invoer van een uitvaartkist in een crematieoven. Deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren.