085 016 00 70
goedkope uitvaart24 uur per dag bereikbaar!

Bel mij (gratis) terug

Graag bellen in de:

Uitvaart regelen?

Als een dierbare komt te overlijden, en er van u verwacht wordt dat u de uitvaart gaat regelen, komt er in korte tijd veel op u af. Juist op zo’n emotioneel en moeilijk moment als dit. Wij nemen het regelen van de uitvaart graag van u over. Wij kunnen samen met u bekijken welke belangrijke zaken direct afgehandeld moeten worden en welke nog even kunnen wachten. Stapje voor stapje nemen we dat met u door, in uw tempo, rekening houdend met uw wensen. Zaken als de uitvaartverzorging, de eventuele opbaring, het bestellen van de grafkist, de aangifte, de ceremonie in een uitvaartcentrum of waar u dat ook wenst. We helpen u nadenken over bloemen, de dragers, rouwkaarten, muziek, sprekers, condoleance, en uiteindelijk de graf- of asbestemming. Een betrouwbare begrafenisondernemer is in zo’n situatie onmisbaar.

Goedkoop een uitvaart regelen

Waar van alles geregeld moet worden en beslissingen genomen, is de kans dat u de kosten van crematie of begrafenis uit het oog verliest groot. Bij Goedkope Uitvaart niet. Wij zorgen dat u vooraf, en bij elke beslissing die u neemt, direct weet wat de uitvaartkosten zijn. Goedkope uitvaart werkt met maximale transparantie bij grote keuzevrijheid, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. U kunt rekenen op een professionele uitvaartverzorger, die met kennis van zaken en respectvol uw wensen in acht neemt bij het regelen van de uitvaart en de uitvaartkosten inzichtelijk houdt.

Tegen vaste, lage kosten een uitvaart regelen

Een goedkope uitvaart regelen kan op verschillende manieren gebeuren. Of u nu kiest voor een sobere plechtigheid of een uitvaart die wat veelomvattender is, met volgauto’s, dragers, een uitgebreide ceremonie en een condoleance. Wij organiseren elke uitvaart respectvol en tegen vaste lage kosten. We leveren optimale service tegen lagere kosten dan gemiddeld. Elk mens verdient een mooie uitvaart. We zullen elke uitvaart regelen met liefdevolle aandacht.

Onze uitvaartpakketten zijn voorzien van deze nette uitvaartkist, mocht u meer keuze willen, dan kunt u alvast kijken op www.goedkoopstegrafkist.nl. Ook voor eventuele bloemen verwijzen we u graag naar www.heavenly-flowers.nl voor prachtige goed betaalbare rouwboeketten.

Uitvaart regelen vanuit polis?

70% van alle Nederlanders beschikt over een uitvaartpolis. Ongeveer de helft daarvan moet €2500 of meer bijbetalen bij de instantie die erop genoemd wordt. Ook al wordt de suggestie vaak gewekt dat u dat specifieke nummer van die bekende begrafenisondernemer moet bellen na een overlijden, dat is slechts een van de mogelijkheden die u hebt. Kies gerust voor Goedkope Uitvaart en u kiest voor de goedkoopste crematie of begrafenis. Bijbetalen is vaak niet nodig en anders is dat altijd vooraf duidelijk. Besparen op uitvaartkosten zonder op waardigheid in te leveren is de beste manier om een stijlvolle uitvaart te regelen. Vul vrijblijvend het intakeformulier in en we nemen contact met u op.